onsdag 16. desember 2009

Vi teller åtte dager igjen til jul!

En onsdag for jentene i Eiriks gate 18 kan inneholde følgende:

Bygge cashew-expo, first price nuddel-expo, eldorado tunfisk-expo, first price papirlommetørkle-expo, med god hjelp av god kollega, tatt en tjuv som tok øl, to seksere rett i sekken, ordna topphyller,spist brødskive med leverpostei og en klementin, spist rømmegrøt til middag og grandis til kvelds. En stratos, en colaboks, en hel curamed råmelk pastill eske med sitronsmak, anbefalt daglig dose er ti tabletter. Det er 20 i en pakke. En klementin til til kvelds.
Behandlet flere krav, vært i møte, spist makrell i tomat til lunsj, vært kartleser for å komme seg til Metro kjøpesenter på Lørenskog, spist stekte nudler på china restaurant. Vært på bytur, sett trening av tre politihester, vært inne i stallen til politihestene, hilst på Mode - hesten som går fremst i barnetoget 17.mai. Spist boller og pommes frites på macern. Bannet litt på den nye mobilen. Snakket med Siw i telefonen.

Allehåndekassen hadde øredobber å by på idag. Gry var den heldige vinneren. Gry har forresten blitt syk, men hun har ikke feber idag.

Bjarte har fortsatt hjertet på rette staden. Takk for det.

Vi teller åtte dager igjen til jul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar